Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru pustiul tau la inceput de scoala

10 idei de cadouri pentru pustiul tau la inceput de scoala

Pentru noi, părinții, toamna începe cu griji, liste de cumpărături, un nou orar, noi profesori sau poate chiar prima zi de școală și grijile aferente. Pentru cel mic, toamna începe cu nostalgia vacanței de vară care este întotdeauna prea scurtă pentru gustul lui și cu o grămadă de griji și probleme (chiar dacă de o altă dimensiune, să zicem așa, o dimensiune proporțională). Ca să îi faci celui mic mai frumoasă întoarcerea la școală și ca să îți faci și ție viața mai haioasă, noi credem că o sesiune de shopping offline sau online pentru puștiul tău este exact ceea ce trebuie. Noi am făcut o listă de idei de cadouri în acest scop, cadouri pe care sigur îți va face mare plăcere să le cumperi:

lampa birou transformers1. Lampă haioasă sau creativă pentru birou – Ca să îi înviorezi spațiul de lucru, ce idee mai bună decât o lampă de birou, care să îi personalizeze spațiul?! Putem găsi în funcție de gust și utilitate, lămpi funcționale sau mai mult de decor sau lămpi care sunt și jucării inteligente precum lampa Tetris sau Rubik. Dacă lampa este mai mult pentru spectacol, ca în cazul unei lămpi Transformers Autobot sau a celei cu meduze, putem sa îi schimbam locul pe noptieră. Și vom fi siguri că puștiul tău va avea un somn lin.

2. Lampă multifuncțională de citit – Sau daca optăm pentru o lampă multifuncțională de citit, o vom putea transforma oricând în suport de creioane sau de telefon.

3. Tabelul periodic sub formă de magneți pentru frigider – Alt cadou deosebit pentru puștii pasionați de chimie-biologie ar putea fi acest set de magneți pentru frigider sub forma tabelului periodic. Este într-adevar atât de drăgut incât poate și cei neinteresați s-ar putea împrieteni cu Mendeleev.

pahar r2d2 starwars4. Cană cu eroii săi preferați – Ce am mai putea adăuga pe birou? Poate o cană/pahar, ca suport pentru creioane colorate sau carioci, sau poate două… Cu multă fantezie găsim ceva de genul unui pahar R2D2 sau cană Stormtrooper care sigur îi vor încânta pe micuții noștri. Eu, dacă aș fi în locul lor, aș alege cana fosforescentă Batman.

5. Ceas creativ cu personajele lui preferate – În colțul din dreapta al biroului ar sta bine un ceas cu proiector, de genul ceasului deșteptător cu proiecție Chopper sau ceasul deșteptător R2D2, să se vadă tot timpul pe perete cât este ora. Mai ales că astfel scuza cu ”nu am știut cât este ceasul” nu are cum să țină, iar micuții nu vor mai avea motiv de întârziere. O altă idee de ceas ar putea fi și ceasul cu rame foto, care ar merge pus pe perete și ar afișa cele mai importante amintiri din vacanță.

6. Globul pământesc sub formă creativă – Ca să îl împrietenești pe cel mic cu geografia, atlasul Levitron cu stand magnetic va fi o modalitate fun și educativă în același timp.

perna superman7. Perna Superman sau alte perne creative – Pentru puștii încă mici și alintați, perna Superman este un must-have, iar pentru cei mai mari pernele colorate cu inscripții inspirate din Internet cum sunt pernele de canapea chat vor putea să facă impresie. Și unde mai pui că pernele sunt ideale atunci când le vin prietenii în vizită? Vor avea cu ce să se laude și să iasă în evidență.

8.  Decorațiuni creative pentru perete – Pentru cei mai mari ar merge pus pe perete sau pe ușă steagul echipei favorite (Real, Barca sau Steaua?) sau sportivul preferat (Ronaldo, Mesi, Federer, Serena?), dar cei mai mici sigur vor prefera ceva de genul masca lui Vader de pe acest ceas de perete 3D Darth Vader.

9. Set de unelte pentru machete miniaturi – Un ultim cadou care se va dovedi foarte util și căruia îi puteți găsi loc în unul din sertărașele biroului ar putea fi setul de unelte care pot fi folosite în tandem cu seria de miniaturi de metal Metal Earth si ICONX. Și de aici se poate deschide un alt capitol. Marele avantaj al miniaturilor este acela de a fi deosebit de educative pentru cel mic. În primul rând, îi vor educa mult răbdarea și perseverența. În al doilea rând, îl vor învăța despre avioane, mașini sau clădiri celebre și îi vor îmbogăți cultura generală.

creion pix multifunctional batman10. Pix multifuncțional Batman – Pentru a fi în ton cu aspirațiile puștilor voștri un cadou foarte cool ar fi pixul multifuncțional Batman. Pe lângă faptul că arată foarte bine, pixul multifuncțional are și mai multe utilități și îi va oferi puștiului tău oportunitatea de a se remarca printre colegii de clasă. Printre uneltele disponibile, instrumentul multifuncțional conține:

  • pix;
  • șurubelniță plată;
  • șurubelniță în formă de cruce;
  • boloboc – cumpănă cu bulă de aer folosită pentru a verifica un perete sau o suprafață dacă este dreaptă;
  • riglă de 7 centimetri;
  • stilus cu vârf de cauciuc ideal pentru a-l folosi pe ecranul telefonului mobil fără ca acesta să se zgârie.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului