Blog Giftology

10 idei de cadouri pentru sarbatoritii de Sfantul Andrei

10 idei de cadouri pentru sarbatoritii de Sfantul Andrei

Luna noiembrie se sfârșește în aceleasi note sărbătorești în care a început. Spre bucuria tuturor, pe 30 noiembrie, se apropie cu pași siguri, una din cele mai importante sărbători românești – cea a Sfântului Andrei. Și ăsta e doar începutul unei serii lungi de petreceri ce se apropie.

Într-adevăr, ziua Sfântului Andrei, urmată de Sărbătoarea Națională de 1 Decembrie și apoi de weekend, are semne clare de petrecere cu prelungiri. Lăsând la o parte obiceiurile cu busuiocul sub pernă, cununa de usturoi agațată de grindă și alte tradiții populare, cel mai popular obicei rămâne cadoul de Sfântul Andrei pentru Andreii și Andreele pe care toți îi avem în agendă și în inimă. Noi zicem să nu vă faceți de râs mimând iar faza cu “scuze” sau “iar am uitat” și să treceți la cumpărături.

Pentru toți cei care vor să rezolve problema cadourilor și se simt “înconjurați” de atâtea sărbători, echipa Giftology vă poate rezolva cu câteva idei de cadouri originale, pentru toți sărbătoriții și sărbătoritele de Sfântul Andrei

pendulul lui newton cadouri1. Pendulul lui Newton – Dacă vrei un cadou interesant care să acopere o gama largă de posibilități, de la prieteni, la parteneri de afaceri, optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesă de rezistență în orice birou. Pendulul este cadoul perfect pentru iubitorii de știință și pentru cei ce iși doresc un obiect de decor interesant.

Ca și cadou, această exemplificare a mecanicii newtoniene, spune multe în modul flatant și despre imaginea pe care o ai despre ei. Cadoul va surprinde și sigur va rămâne printre cadourile de ținut minte. De reținut și cealaltă variantă de pendul, Pendulul în valuri.

2. Geek gems – Molecula de serotonină – Nimic mai potrivit, decât acest cadou delicat, formula fericirii, pusă pe un lănțișor din argint. Serotonina, cunoscută drept hormonul fericirii, ne influențează în mod direct dispoziția, somnul, iar un nivel ridicat al ei, implică depășirea stresului zilnic cu veselie și optimism. Fă-i cadou această moleculă de serotonină, unui prieten bun, pe care ți-l dorești mereu fericit.

3. Floare din cristale albastră Friends – Vrei să-i multumești cuiva că ți-e prieten adevărat? Te-ai săturat de felicitările standard, de like-urile de pe facebook sau de minunatele flori care se veștejesc a doua zi? Atunci alege aceast cadou ingenios, care e în același timp și cadou și felicitare.

E suficient să pună cristalele incluse în pachet, în apă, și în 24 de ore va vedea primele rezultate: o frumoasă floare albastră din cristale. Ea devine o adevărată piesă de design datorită dopului din plută, care conține un led, care o va lumina pe întuneric, în diferite culori.

rollercoaster cadouri sfantul andrei4. Roller Coaster – Dacă vreți să faceți un cadou sofisticat, pentru un prieten mai pretențios, setul de construcție Space Rail, a unui roller coaster, este o idee de nota 10. Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster pentru bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar, care va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore întregi de distracție.

5. Kendama Monster – Dacă ai un prieten, Andrei, căruia îi plac provocările, dăruiește-i cel mai șmecher și mai la modă joc, Kendama, jucăria japoneză care a pus mintea pe moațe și îndemânarea la încercare, peste tot în jurul lumii. Chiar dacă provoacă ”dependență”, jocul cu Kendama, practicat cu regularitate are numeroase beneficii evidente: îndemânare, echilibru, reflexe, abilități strategice, imaginație.

Așa cum vei afla de la orice pasionat pe care ”microbul” Kendama l-a ajuns, kendama este un joc de atenție, de coordonare, de strategie. Aparent simplu de mânuit, Kendama este un joc dinamic care presupune aruncarea și prinderea unei mingi de lemn în anumite cavități ale suportului din lemn.

Kendama, PLAY Monster K, este mai greu de mânuit decât modele de concurs standard, având atât greutatea, cât și dimensiunile mai mari (nu degeaba i se spune Monstru Kendama. Este modelul spre care optezi după mai mult antrenament, când dobândești mai multă ușurință și siguranță în mișcări.

plantarium cadouri sfantul andrei 6. Plantarium Gardener – Dacă ai un prieten/ă pasionat/ă de botanică și grădinărit, un plantarium, este cadoul mănușă. Plantele, mai ales sub formă de flori sau exotice, sunt un cadou tradițional, seturile din gama Plantarium îți pot oferi o modalitate mai mai prietenoasă și mai interesantă, de a intra în contact cu lumea frumoasă a plantelor vii.

Până la urmă, indiferent de vârstă, orice persoană este interesată de minunatul fenomen de creștere a plantelor. Contează și faptul că nu e nevoie să participi cu nimic la creșterea lor, ești doar un simplu observator. Mai mult curiozitatea celui care va primi un plantarium cadou, va fi sporită și de faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor inventată de inginerii de la NASA.

Unul din cele mai interesate mini-ecosisteme, este setul Plantarium Gardener, cu semințe tematice:

  • Plantarium Gardener in Love – Cei care iubesc florile, se vor bucura de frumusețea lor mai mult timp și vor putea observa cum din semințe vor apare margarete, violete și mimoze.
  • Plantarium Gardener Doctor – Este un set pentru cei care își prepară acasă remediile “preferate”, din plante 100% crescute de ei. Setul include semințe de ricin, gălbenele și cimbru.
  • Setul Plantarium Gardener Traveler – Acest plantarium este un kit perfect pentru cei care iubesc călătoriile. Setul include semințe de alune, porumb și bumbac, adică îți poate asigura hrana oriunde în lume, hrană crescută chiar cu mâinile tale.
  • Plantarium Gardener in the Backyard – Pentru cei care visează la o alimentație mai sănătoasă, acest cadou care conține semințe de busuioc, roșii și rucola, poate fi punctul de start.

beachworld cadouri sfantul andrei7. Beachworld – Drop of life – Dacă vreți un cadou elegant cu mesaj generos, pentru un sărbătorit special, ecosistemele din gama Beachworld sunt cadoul ideal. Acestea sunt perfecte pentru cei care își doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care nu au nevoie de îngrjire. Nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… ei au singuri grijă de mediul și de casa lor.

Gama Beachworld este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice, bazată pe tehnologie NASA testată în spațiu. Beachworld – Drop of Life este un ecosistem marin perfect sigilat de forma unei picături de apă, cu înălțimea de 13 cm, în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge. E adevărat, există viață într-o picătură de apă.

8. Khet 2.0 – joc laser – Pentru un prieten care joacă bine șah și s-a plictisit pentru că are impresia că nu mai are adversari, următoarea provocare în materie este Khet. Este un joc bazat pe logică și strategie, iar în plus utilizează un laser!

Un joc de societate bun pentru serile de iarnă, când te întâlnești cu prietenii. Regulile jocului sunt extrem de simple, dar poate oferi nenumarate ore de distracție. Pentru avansați sau cunoscători există și Ochiul lui Horus, o extensie a jocului care are capacitatea de a multiplica raza laser.

miniaturi auto masina cadouri9. Automobil Ford model T – Ai un prieten căruia îi place să meșterească și să-și monteze singur diverse lucruri pe care le colecționează? În acest caz miniaturile din colecția de miniaturi din metal (Metal Works) vor fi un cadou perfect. Dintre acestea, iubitorii de mașinuțe ar alege celebrul Ford Model T.

Ford Model T a fost primul automobil produs în masă pe liniile de asamblare cu piese complet interschimbabile, comercializat pentru clasa de mijloc. Modelul T a fost acela care a revoluționat istoria automobilului, anul 1908 fiind anul în care automobilul a devenit accesibil publicului larg.

Atenție! Cadoul provoacă dependență, sigur va fi doar primul din colecție… Și nu uitați să le faceți cadou și setul de unelte pentru asamblarea miniaturilor.

10. Ceas de perete Dropped – Pentru un prieten cu gusturi rafinate și care este mereu contra cronometru, acest ceas de perete de designer, în două variante, va fi mai mult decât un cadou. O dovadă a unei prietenii de durată, dar și a imaginii pe care o ai despre el.

Două modele diferite de ceasuri de perete, în care, dintr-un motiv sau altul, numerele de pe cadran au „decăzut”. Ambele modele, din sticlă cu un design elegant, instalate într-un birou, vor atrage atenția și vor putea fi motivul unui început de conversație.

Sperând că toți sărbatoriții de Sfântul Andrei, se vor bucura de unele din aceste idei de cadouri, echipa Giftology vă dorește numai petreceri reușite.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului