Blog Giftology

5 jocuri pentru petreceri mai reusite cu prietenii

5 jocuri pentru petreceri mai reusite cu prietenii

Acum că s-a încheiat un an nou și începe un alt an plin provocări neștiute, poate e momentul să facem o evaluare a ceea ce am făcut sau nu, anul trecut. E clar că, deși am muncit, fiecare după puteri, ne-au rămas multe de făcut și ce este mai important este impresia că nu ne-am distrat cât trebuia.

Au fost multe petreceri, dar parcă la un moment dat toată lumea părea prea obosită, și nici muzica, nici băutura nu mai reușeau să anime distracția. În acel moment, mi-am adus aminte de câteva filme, unde distracția cu prietenii era animată de diverse jocuri.

Sigur ai avut și tu problema asta, așa că nu rata și încearcă să găsești din timp, niște jocuri speciale pentru petreceri mai reușite. Echipa Giftology are câteva idei salvatoare de jocuri haioase cu care să beer pong jocuri petrecereîți provoci prietenii și să faci o petrecere memorabilă.

1. Beer Pong – Este cel mai potrivit joc pentru o petrecere cu prieteni amatori de bere și de distracție, și mai ales dacă vă aflați la o terasă sau grădină. Aveți grijă să nu consumați prea multă bere, pentru că aici este importantă distracția, nu performanța. Sink it, drink it! Jocul își are originile prin anii ‘50-‘60, în mediile studențești din America, unde era jucat în diverse variante prin universități și colegii.

Este cunoscut și sub numele de Beirut și la început se foloseau paletele de ping pong, dar indiferent de variantă sau nume, Beer Pong este până la urmă un joc de băut, în care jucătorii aruncă o minge de ping-pong în pahare pline cu bere. Dacă jucătorul nimerește paharul, adversarul lui trebuie să bea odată toată berea din pahar. Persoana care reusește să nimerească toate paharele adversarului este declarată câștigătoare. Jocul poate fi jucat și în echipe de 2, 3 sau 4 persoane.

2. Joc de Golf pentru petreceri – Inspirat de jocul Beer Pong, acest joc este pe jumătate un joc de îndemânare, pe jumătate de noroc, oricum distracția este maximă. Practic te vei putea distra împreună cu prietenii jucând golf în sufragerie sau și mai bine în grădină.

Golful este unul dintre cele mai populare sporturi, un sport al nobililor, greujocuri petrecereprieteni golf de practicat în condiții normale… Acum situația se schimbă. Veți juca golf la tine acasă, asta dacă ficatul îți permite acest joc ingenios, care presupune o coordonare foarte bună între mâini și ochi și … bineînțeles, multă băutură!

Setul include un suport cu steag care se umple cu băutură, 18 cartonașe și 4 mingi. Regulile jocului sunt simple:

  • Pe fiecare cartonaș este descrisă un tip de aruncare (Jump shot, Bounce straight of wall, Hole in 1) sau o provocare.
  • Fiecare jucător are o serie de încercări pentru a arunca bila în suport. Dacă reușește, el nominalizează un jucător care să bea conținutul paharului, dacă nu reusește, îl bea el.
  • Fiecare jucător are ocazia de a trece prin aceste etape.
  • Fiecare card cu o provocare sau o lovitură de succes se păstrează de către jucător. Jucătorul cu cele mai multe carduri la finalul jocului, câștigă.

Bineînțeles, regulile jocului sunt orientative, ele se pot modifica după preferințele voastre…, dar preferabil nu în timpul jocului.

jocuri petrecere shoturi3. Joc de societate cu Shoturi – Dacă grupului tău de prieteni îi place să se relaxeze jucând jocuri de societate sau bând băuturi alcoolice, soluția este jocul de societate cu shoturi, care îmbină ambele forme de relaxare. Nu e deloc complicat. Mie îmi aduce aminte de celebrul „Nu te supăra frate!”, de pe vremea când beam cel mult suc.

Jocul include o tablă împărțită în 36 de de pătrățele egale pe care sunt trecute diferite porunci. La începutul jocului se umple paharul cu băutura și apoi se dă cu zarul. Paharele țin locul pionilor. În momentul în care ai dat cu zarul, muți paharul pe pătrățica unde te conduce zarul și trebuie să respecți ce spune căsuța respectivă. Fie trebuie să bei un shot, fie să dai pedeapsa mai departe, fie să faci alte pedepse amuzante. Te vei bucura cu prietenii de cel mai distractiv joc de societate. Primul care termina traseul câștigă… sau poate cel ce rămâne în picioare, voi decideți! Give it your best shot and roll the dice!

4. Joc de Darts cu Shoturi – Un alt joc de distracție maximă, este acest altfel de joc de Darts. Jocul de Darts cu Shoturi pune abilitățile fiecăruia la încercare și invită pe toată lumea la un consum de băutură în cantități rezonabile.

Setul include o tablă de darts magnetică, pe care sunt scrise diferite porunci, 4 săgeți magnetice și 4 pahare de shoturi. Fiecare persoană trebuie să își încerce norocul și îndemânarea pe tabla de darts și apoi să îndeplinească porunca nimerită. Amatorii de băutură se vor bucura dacă vor nimeri poruncile cu 1-2 shot-uri obligatorii. Jocul poate fi cadoul ideal pentru prietenii apropiați și apoi vă puteți bucura împreună de el. Now you really can drink and Throw!

jocuri petrecere poker joker5. Set Poker cu The Joker – Ești mare amator de poker și îți plac serile petrecute la Cazinou? Cu acest set de poker, primit cadou, îți vei aduce acasă hobby-ul, și vei putea organiza seri speciale de distracție cu prietenii. Doar cu cei care au peste 18 ani. Pe lângă faptul că arată bine, gen Joker style – cel mai temut infractor din Gotham City – , setul de cărți este dotat cu tot ce trebuie și se află într-o cutie din metal, foarte haioasă.

Dacă vrei și tu să intri pentru puțin timp în lumea lui Joker și să iei nebunia lui ca pe un imbold de a paria, îți recomandăm acest set de poker. Cărți de joc (52 + 2 jokeri), jetoane (120), buton de dealer… dar norocul e la purtător. Pentru începători, amintesc câteva reguli pentru Texas Holdem.

  • Înainte de începerea joculu, fiecare jucător va primi un număr egal de chip-uri.
  • Apoi, se va alege DEALER-ul, prin extragerea de fiecare jucător a unei cărți din pachet, cea mai mare câștigă. În fața lui va sta butonul de Dealer, care se va roti în sensul acelor de ceasornic.
  • Scopul jocului este de a forma cea mai bună mână posibilă pentru a câștiga POT-ul.
  • Mâna câștigătoare este alcatuită din cea mai bună combinație de 5 cărți, alese din totalul de 7 cărți – cele 2 cărți primite și nevăzute de nimeni altcineva (pocket) și din cele 5 cărți întoarse de dealer vizibile și disponibile tuturor jucătorilor (cărți comunitare).

Restul se poate citi in instrucțiunile care însoțesc jocul.

Cred că jocurile descrise v-au facut și sete, dar și poftă de o petrecere sau o seară distractivă cu jocuri. În orice caz, vă atragem atenția că noi, cei de la Giftology, susținem consumul rezonabil de băuturi alcoolice.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology – www.gameology.ro

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului