Blog Giftology

5 idei de cadouri de vara pentru prietenii tai

5 idei de cadouri de vara pentru prietenii tai

Schimbarea anotimpului pentru cei mai mulți n-a însemnat numai schimbarea “caucioacelor” sau a orei oficiale, a însemnat și startul micilor vacanțe prevestitoare de petreceri adevărate, și chiar schimbări în garderobă sau în locația de weekend.

Unii, ca niște adevărați eroi ai zilelor noastre, au “dereticat“ chiar în portbagajul mașinii. Au scos din gaura neagră antigelul și clăparii, au lăsat echipamentul de sală și o plasă, parțial plină, pentru a fi “teleportată“ la curățătorie, … data următoare. Și așa s-a făcut loc liber, pentru… vară.

Echipa Giftology, preocupată de grijile tale de a supraviețui provocărilor verii, vine cu multe idei de cadouri, pentru a umple golul din portbagaj și a pregăti o vară frumoasă pentru tine și prietenii tăi.

cadouri vara prieteni gratar picnic1. Grătar Sergent BBQ – este un grătar portabil, ideal pentru vacanțele în aer liber sau micile vacanțe de weekend, ce va atrage, sigur, invidia tuturor. Numele grătarului vine de la aspectul de sergent din armata americană, ochelari impunători și mustață stufoasă, care se ascund sub casca verde a militarului, potrivindu-se perfect în orice grădină sau poieniță.

Grătarul sergent BBQ este din metal, mic, ușor de transportat și de depozitat, cu el reușind să economisiți spațiu, pentru mai multă mâncare. Trebuie să fixați sergentul pe o suprafață cât de cât plană, să-i scoateți casca verde, să umpleți baza cu cărbuni și să gătiți niște carne. Cu casca pusă, sergentul are o înalțime de 45,5 cm. Grătarul de 30 cm diametru, așezat deasupra cărbunilor, este suficient pentru a frige cârnați, carne de pui, burgeri, kebab și orice altceva vă place să gătiți pe flacără, la grătar. Punând capacul, care poate fi bine închis cu clame, mirosul de fum nu se mai răspândește. Are un orificiu de ventilare ajustabil după preferințe. Clamele de prindere a căști și mânerul acesteia fac ca transportul dintr-un loc în altul să fie foarte ușor. Când misiunea sergentului este îndeplinită, se poate dezmembra și deveni din nou compact și ușor de transportat până data următoare, când veți avea nevoie de el.

cadouri vara prieteni gratar picnic2. Pătura de picnic Twister – este o pătură de picnic, cu dimensiuni de 140 x 170 cm, concepută pentru a fi folosită pe iarbă, în aer liber, având suport rezistent la apă. Stând pe ea, vă puteți bucura de iarbă, soare și de un prânz sofisticat cu prietenii, atunci când sandvișurile aduse de acasă, sunt toate devorate. Dar nu numai atât.

După ce te-ai săturat de iarbă și jucat table, când în sfârșit vrei să atragi atenția și invidia celorlalți de pe pajiște, poți combina tradiția delicioasă a unui picnic cu distracția unui joc twister. Pătura se întide ca o tablă pentru twister, potrivită pentru doi sau mai mulți jucători.

Toată lumea a jucat măcar o dată sau a auzit de Twister. Jocul constă într-o suprafață plată, pe care sunt desenate o serie de cercuri, roșii, galbene, verzi și albastre, așezate în șiruri de aceeași culoare. Jucătorii trebuie să-și pună mâinile și picioarele pe culorile indicate de o ruletă, aceste culori fiind alese la întâmplare, prin învârtirea unui ac. Vă veți simți cu toții legați în noduri. Ruleta este livrată odată cu pătura.

Perfect pentru festivaluri, campinguri și ieșiri la iarbă verde, pătura de picnic Twister se împachetează frumos, după utilizare, pentru portabilitate și depozitare ușoară.

3. Cuțitul de pizza Chopper – este un alt cadou cu care ne ajută echipa Giftology pentru iubitorii de motoare. Acest cuțit nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. Cutitul are un aspect unic și stilat, roata din față este din oțel inoxidabil și reprezintă tăișul, iar restul motocicletei, este din plastic și reprezintă mânerul, un mâner ergonomic. Pizza Chopper este, poate, cel mai macho mod de a felia pizza, ideal pentru orice iubitor de pizza motociclist.

cadouri vara prieteni gratar picnic cuburi gheata4. Formele de gheață soldați și Tetris – sunt alte accesorii foarte necesare în timpul arșiței verii. Fanii binecunoscutului joc Tetris se vor bucura, cu singuranță, de acest produs.

Forma din pachet este special concepută pentru a produce cuburi de gheață sub forma unor piese de Tetris, adăugând un plus de „cool” băuturii tale.

Materialul formei este foarte flexibil, astfel încât permite detașarea lejeră a „pieselor” din tăviță.

Culoarea acesteia este violet, identică cu cea a piesei T din joc. Forma poate produce 9 cuburi de gheață, de diferite dimensiuni și forme.

Pentru gheața sub formă de soldați povestea poate fi mai stufoasă, cum că un comandament de soldați a fost trimis într-o casă de gheață, pentru o crimă pe care nu au comis-o. Acești soldați au evadat imediat din geroasa casă și au ajuns într-un pahar de suc revigorant.

În prezent, ei încă sunt căutați de către guvern, însă trăiesc ca soldați de gheață. Dacă este prea cald afară și toată băutura pe care o deții este la temperatura camerei, îi poți chema pentru a o răci.

cadouri vara prieteni gratar picnic cuburi gheata5. Paiele din gheață – sunt o altă provocare pentru toridele zile de vară, când vrei să te afli mai ales la Polul Sud sau în mijlocul banchizei. Vei crede, la fel ca și cei de la Giftology, că paiele normale sunt extrem de plictisitoare vara. Încercând aceste paie din gheață nu numai că vei răci băutura, dar cu siguranță îți vei uimi și prietenii.

Paiele din gheață sunt foarte simplu de făcut. Se fixează tuburile de plastic transparent în formă, se umple forma cu apă și se pune la congelator. Tubul de plastic asigură faptul că interiorul rămâne gol, dar și că paiele nu se vor rupe sau topi prea repede odată utilizate. Deși acesta rămâne în interior, fiind transparent, va părea ca bei dintr-un pai făcut integral din gheață pură. Cu o formă poți face 6 paie odată.

Cu aceste cadouri pentru voi și prietenii voștri, echipa Giftology va urează să vă fie vara cât de răcoroasă o doriți!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului