Blog Giftology

5 idei de cadouri inteligente pentru pasionati

5 idei de cadouri inteligente pentru pasionati

Ca și alții la rândul lor am ajuns să contest până și titlurile pe care le folosesc.

Cadouri inteligente pentru pasionați. Greu cu ei. Dacă sunt pasionați nimic în jur nu mai contează, iar inteligența nu are ce căuta, că sunt pasionați.

Dacă primează inteligența, totul va fi îndelung analizat și disecat și pasiunea aproape că dispare, rațiunea primează.

Pentru că nu îmi este prea clar va trebui să mai rămâneți puțin în această dilemă.

Între timp, Giftology, care ne susține mereu cu cadouri inteligente, ne va sugera o listă de cadouri pentru pasionați, care poate fi analizată cu rațiune și simțire.

cadouri inteligente pasionati tehnologie astrologie tehnica laser imagini virtuale mecanica cititJocul de luptă cu două drone este soluția perfectă pentru cei pasionați de tehnologie și de luptele ca-n filme. Este un cadou pentru cei pasionați care vor să decidă, cu mâinile lor, soarta diferendului pe care îl au cu un prieten. Va fi o bătălie din inimă și plină de patimă, atât în aer liber, cât și în spațiu închis.

Acest set genial, cuprinde două drone gata de acțiune, fiecare dronă avănd propria culoare, dotate cu toate facilitățile de zbor pentru trucuri și răsuciri de 360°, în toate direcțiile, și spirale de evitare a loviturilor. Giroscopul încorporat va stabiliza, prin cele șase axe de analiză, zborul, în mod automat, al fiecărei drone și o va pregăti să lovească. Pentru a realiza cele mai spectaculoase „lupte” în aer, dronele sunt dotate cu un laser cu infraroșu și funcționează pe trei moduri de viteză, de la foarte încet la foarte rapid.

Scopul fiecărui jucător este să nimerească cu trei lovituri drona adversă. Fiecare lovitură reușită va duce la pierderea a 30% din capacitatea de zbor. Veți ști că ați nimerit ținta deoarece ledurile vor începe să clipească, drona atinsă se va roti în aer, pentu câteva secunde.

Controalele sunt de tipul celor din jocurile video.

Mini joc Arcade 240 in 1 este un joc pentru pasionații de jocurile Arcade, cei ușor nostalgici, ce-și vor înapoi copilăria, și jocurile acelor timpuri. Fiecare joc Arcade jucat a fost stocat în acest sistem portabcadouri inteligente pasionati tehnologie astrologie tehnica laser imagini virtuale mecanica cititil. 240 de jocuri vechi sunt stocate în acestă mașină Arcade, stil retro, toate bazate pe jocurile clasice care ți-au plăcut atât, Pacman, Pinball Wizard și Tetris.

Un joystick, cu 8 direcții de control, și două butoane, vă permit să creați un parc de distracții autentic, oriunde vă aflați. Fiecare dintre cele 240 de jocuri este afișat pe ecranul color de 2,5 in, cu efecte sonore și muzică.

Mini jocul Arcade este ideal pentru copii de orice vârstă, dar și pentru gamerii ce doresc să ia o pauză de la jocurile complicate și să se întoarcă în timp, la jocurile simple și extrem de distractive.

Pasionații de mecanică și de istoria acesteia, se vor bucura de Kit-ul construcție arbaletă VEX 3 in 1.  Este o arbaletă robotică proiectată după vechile arbalete de luptă folosite de greci și romani. Folosind aceeași mecanică ca balistele originale, această arbaletă vă permite să o construiți de la zero, folosind tehnologia Stem, și, de asemenea, să explorați tehnologia și mecanica din spatele uneia dintre cele mai semnificative și influente creații ale culturii universale, ale Epocii Inovației.

Arbaleta Vex Robnotics oferă două versiuni alternative pentru și mai multă distracție.

HexBug crede că distrându-vă cu jucăriile robotice și folosind tehnmologia Stem, mâinile vor deveni mai îndemânatice. Toate piesele de construcție sunt compatibile cu piesele educative Vex IQ, pentru a vă crea propriul robot Vex personalizat și pentru a explora posibilități nelimitate.

Cadoul perfect pentru un pasionat de cărți căruia îi place să citească noaptea, fără a deranja pe ceilalți, poate fi Mini lampa de citit. Faptul că este de mici dimensiuni o face ușor de transportat. O poți lua cu tine în vacanțe pe munte, pentru a te relaxa citind o carte în cortul întunecat sau pur și simplu o poți folosi pentru a îți lumina noaptea. Aceasta se poate agăța de carte sau poate fi pusă pe birou. Se alimentează la baterii.

cadouri inteligente pasionati tehnologie astrologie tehnica laser imagini virtuale mecanica cititCadoul ideal pentru cei pasionați de relaxare activă, poate fi un Joc de îndemânare Flickerz, nimerește coșul, ideal pentru cei cărora în momentele de pauză, aruncarea unui disc frisbnee la coș poate deveni pasiune.  Este un joc distractiv care vă va pune îndemânarea la încercare și care vă va trezi spiritul competitiv. Coșul țintă portabil, are picioare flexibile, care îi permit fixarea aproape oriunde, pe sol sau agățat în diferite alte puncte. Cele trei frisbee au culori diferite, alb, roșu și albastru, potrivite pentru diferențierea jucătorilor.

Aruncarea corectă a frisbeeului se face prin plasarea lui între degetul mare și degetul mijlociu, și lansarea lui se face cu degetul arătător. Aruncat corect și cu putere, frisbeeul poate ajuge la o distanță de 20 m. În funcție de capacități se fixează distanța la țintă. Scopul jucătorului este să marcheze cât mai multe goluri în plasă. Jocul este perfect pentru exterior, dar și pentru interior.

Ca de fiecare dată echipa Giftology îți demonstrează și cu aceasta listă de cadouri inteligente, că cel mai important lucru este să-ți descoperi pasiunile, să le urmezi și să te distrezi maxim.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului