Blog Giftology

5 idei de cadouri pentru fanii Rogue One

5 idei de cadouri pentru fanii Rogue One

Pentru fanii Star Wars, anul acesta Moș Crăciun vine mai devreme. Nu știu dacă au fost cuminți, sau dacă Moșul a considerat că atașamentul lor merită răsplătit. Dar anul acesta Moșul este reprezentat de studiourile Lucas Film, și are un cadou pentru toți fanii Star Wars: pe 16 decembrie are loc premiera unui nou film din celebra serie.

Rogue One: A Star Wars Story, primul spin-off inspirat de franciza Star Wars, este o poveste independentă de celebra serie, care se desfășoară tot în universul Star Wars, dar și mai a long time ago in a galaxy far far away”De fapt, filmul este concentrat pe personaje care nu apar în scriptul inițial și își începe acțiunea cu puțin înaintea răpirii prințesei Leia, în Episodul IV – A New Hope.

În așteptarea filmului Rogue One, pentru că e luna cadourilor, echipa Giftology s-a gândit la o listă de cadouri dedicate, pe care le puteți face fanilor Star Wars, pentru a-i consola în așteptarea lor.

breloc rogue one star wars1. Breloc cu lumini Death Trooper – Brelocul cu lumini, produs marca Rogue One, poate fi cadoul ideal pentru orice fan al francizei Star Wars. E ca și cum ai deține ceva din puterea Forței cu impresionantul breloc cu lumini Death Trooper.

Brelocul are o mică lampă cu lumină verde, de care este atașat un breloc pentru chei. Îi va impresiona pe prietenii tăi și îți va lumina calea în nopțile întunecate.

2. Set 8 suporturi pahar Rogue One – Vrei să impresionezi un fan Star Wars cu cele mai noi produse, dar să îmbini pasiunea pentru personajele Star Wars cu utilul? Setul de 8 suporturi Rogue One este un cadou perfect pentru orice fan al francizei Star Wars, deoarece pe lângă protecție, vor provoca entuziasmul prietenilor tăi.

Imaginile de pe suporturi sunt cu noile personaje din Rogue One, dintre ele neputând lipsi, cel mai așteptat personaj, maleficul Darth Vader. Modelul 3D dă impresia că bei cafeaua sau ceaiul cu celebrele personaje, din mult așteptatul film, Rogue One: A Star Wars Story.

Modelul 3D da impresia ca iti bei ceaiul sau cafeaua cu celebrele personaje.   – See more at: https://www.giftology.ro/produse-cu-licenta/rogue-one/set-8-suporturi-pahar-rogue-one.html#sthash.Aqx25Xrz.dpuf

3. Lampa ambientală Star Wars: Rogue One Este un cadou care va impresiona orice fan Star Wars, mai ales că urmează să apară un noul film și fanii din toată lumea sunt nerăbdători. Producătorii au promis că filmul va fi spectaculos și că vor apărea, pe lângă personaje noi și nave spațiale care vor uimi pe toată lumea.

Până la apariția filmului în cinema, fanii pot urmări mult așteptata bătălie dlampa rogue one star wars cadouriintre rebeli și Imperiu, chiar la ei în sufragerie.

Lampa ambientală Star Wars conține mici nave asemenea celor din film.

Navele rebelilor au culoarea albă și sunt X-Wing, Y-Wing, U-Wing și poartă o luptă continuă cu cele negre, ale Imperiului Galactic: Tie Striker, Krennic’s Imperial Shuttle, Tie Fighter.

4. Lampa Death Star – Lampa Death Star este un nou produs marca Rogue One, care o să entuziasmeze orice fan Star Wars.

Noul film, Rogue One: A Star Wars Story, prezintă lupta dintre rebeli și Imperiul Galactic, rebelii încercând să fure planurile Stației Spațiale Death Star.

Fanii curioși vor putea să vadă acum cum arată planurile, pentru că lampa Death Star creează o iluzie 3D a Stației Spațiale. Practic, lampa este formată dintr-o gravură făcută cu laser și o bază pe care se pune gravura, ca să lumineze.

5. Termos Death Trooper Personajele filmului Rogue One, sunt foarte diverse: oameni, extratereștri, roboti și androizi. Printre cele mai importante se numărtermos rogue one star wars cadouriă și Death Trooperii.

Aceștia sunt varianta îmbunătățită a Stromtrooperilor, sunt de culoare neagră și au misiunea de a-i apăra pe protejații Imperiului.

Acest termos Death Trooper, negru și inscripționat cu imaginea soldaților, poate fi un cadou plăcut și util pentru orice fan.

Și echipa Giftology așteaptă cu nerăbdare următorul episod Star Wars și speră că așteptarea fanilor va fi mai plăcută cu ajutorul acestor cadouri.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului