Blog Giftology

5 lucruri noi pe care le vei vedea în Rogue One

5 lucruri noi pe care le vei vedea în Rogue One

Pentru fanii Star Wars, anul acesta Moș Crăciun vine mai devreme. Nu știu dacă au fost cuminți, sau dacă moșul a considerat că atașamentul lor merită răsplătit. Dar anul acesta Moșul este reprezentat de studiourile Lucas Film, și are un cadou pentru toți fanii Star Wars, pe 16 decembrie are loc premiera unui nou film din celebra serie.

De fapt succesul ultimului episod al francizei Star Wars, The Force Awaknes, care ocupă locul al patrulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, după doar 3 săptămâni de proiecție, i-a decis pe producători să continue.

Rogue One: A Star Wars Story, este primul spin-off inspirat de franciza Star Wars, de data asta în regia lui Gareth Edwards. Este o poveste independentă de celebra serie, chiar dacă se desfășoară tot în universul Star Wars.

Cei din echipa Giftology, fani ai acestei francize, s-au interesat deja de povestea filmului și, pentru a vă trezi curiozitatea, au mici detalii interesante despre ce mai aduce nou acest film:

  1. Acțiunea filmului are loc înaintea celei din Star Wars: The Force Awakens, filmul fiind de fapt un prequel al Episodului IV – A New Hope (1977) și este legat de prima scenă din film, în care prințesa Leia ascunde planurile în roboțelul R2-D2, înainte să fie capturată de Imperiul Galactic. Subiectul filmului este legat de felul în care rebelii ajung în posesia unor informații, despre anumite deficiențe ale super-armei universale create de Imperiul Galactic. Deci chiar mai “a long time ago in a galaxy far far away”.
  2. Din păcate, apropo de simpaticul roboțel și de vocea lui haioasă, actorul care îl interpreta pe R2-D2 a murit de curând.
  3. Dacă vă așteptați ca aventurile noilor personaje din The Force Awakens să fie continuate, veți fi dezamăgiți, dar nu de tot. Apar personaje complet noi, ce nu fac parte din scriptul inițial. Numele personajelor sugerează ca sursă de inspirație un joc video, denumit Halo.
  4. Își face apariția o nouă eroină, Jyn Erso, “o proscrisă nesăbuită agresivă și indisciplinată”, jucată de Felicity Jones. Distribuția este de marcă, în rolul tatălui ei, savantul, apare Mads Mikkelsen. Alte nume sunt Ben Mendelsohn, răul răilor, Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker.
  5. Spre entuziasmul tuturor, cel mai cunoscut personaj negativ din istoria cinematografiei, Darth Vader reapare. El va fi interpretat, ca de obicei, de James Earl Jones, cu inconfundabila lui voce.

Recunoaștem că și curiozitatea noastră este foarte mare, sunt foarte multe lucruri pe care vrem să le vedem, nici noi nu mai avem răbdare. De data aceasta așteptăm acest cadou împreună. Până atunci, nu uitați “May the FOURTH Be With You”. 

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului