Blog Giftology

Colectia de miniaturi pentru un pasionat de Universul Marvel

Colectia de miniaturi pentru un pasionat de Universul Marvel

Este extrem de greu de definit un univers. Și aproape imposibil atunci când ne referim la un…multiunivers, suma „universurilor”, în care de exemplu, eroii creați de către Marvel Comics își desfașoară acțiunile. Este vorba de toți supereroii de benzi desenate ale Marvel Comics, care ne-au populat copilăria și ne fac zilele mai frumoase, prin filmele pe care le-au inspirat. Este vorba de Deadpool, Spiderman, X-Men, Hulk, Thor, Iron Man, Captain America, Daredevil, Doctor Strange…

miniaturi metal machete 3D captain america scut MarvelPentru cei pasionați de miniaturi, dar și pentru cei care iubesc personajele create de Marvel, echipa Giftology vă oferă o listă cu câteva personaje sau obiecte din universul Marvel miniaturizat, cu care veți putea începe sau veți putea să vă completați colecția. Garanția calității acestora, fiind asigurată de licența originală.

Dacă ești colecționar sau îți place să montezi singur diverse lucruri pe care le colecționezi, în acest caz vei fi cucerit de colecția de miniaturi din metal (Metal Works). Fiecare piesă este tăiată de un laser de mare precizie din trei foițe metalice de 11 cm. Fiecare pachet include, evident, și instrucțiunile de asamblare.

Pentru a asambla mai ușor miniaturile este bine să achiziționați și setul de unelte pentru miniaturi de metal. Acest set de unelte a fost creat, pentru a lucra în tandem cu seria de miniaturi de metal Metal Earth și ICONX.

  • Fiecare instrument a fost forjat și tratat termic, iar pentru a fi mai ușor de mânuit au fost dotate cu mânere de cauciuc.
  • Datorită cleștelui-tăietor, nu mai este necesar să desfaceți piesele din foiță de oțel prin îndoiri repetate.
  • Cleștele patent și cel cu varful lung pot fi folosiți pentru a trage și a răsuci piesele de metal pentru a fi îmbinate cât mai bine.

miniaturi metal machete 3D iron man Marvel1. Marvel – Iron Man – Colecția de miniaturi din metal (Metal Works), nu își dezminte diversitatea și ne mai surprinde încă o dată cu super eroul Iron Man. Iron Man (Tony Stark) este un supererou fictiv, care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics.

Tony Stark este un playboy american miliardar, magnat de afaceri și inginer ingenios, care suferă o rană gravă la piept, în timpul unei răpiri. Cei care îl țin captiv încearcă să-l forțeze să construiască o armă de distrugere în masă. În schimb, el creează o armură robotică pentru a se salva și a scăpa din captivitate. Mai târziu, Stark adaugă costumului arme și alte dispozitive tehnologice, proiectate prin intermediul companiei sale, Stark Industries. El folosește costumul și versiunile succesive ale acestuia pentru a proteja lumea ca Iron Man, ascunzându-și adevărata identitate.

Personajul atinge cote de popularitate nebănuite, după ce este jucat de Robert Downey Jr., în franciza Iron Man, și după efecte speciale reușite, care îi pun în valoare armura robotică și alte dispozitive folosite de acesta.

2. Marvel – War Machine – Miniatura din metal reprezentând super-eroul War Machine. War Machine (James Rupert „Rhodey” Rhodes) este un super-erou fictiv care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics. Este un fost pilot în Marina Statelor Unite, iar armura pe care o poartă este o versiune modificată pentru luptă, a celei pe care i-a dat-o Tony Stark.

Eroul este jucat cu succes de Don Cheadle în Iron Man 2, Iron Man 3, Avengers: Age of Ultron și Captain America: Civil War.

3. Marvel – Scutul Căpitanului America – Miniatura din metal reprezintă scutul Căpitanului America. Acesta este un obiect fictiv, care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics, dar și în filmele care îl au printre eroi pe Captain America.

Este principalul echipament atât defensiv, cât și ofensiv, utilizat de supersoldatul, Capitan America, acesta fiind rareori văzut fără el. Miniatura din metal, reprezentând scutul supereroului, va deveni puncul de rezistență al unei colecții, pentru orice pasionat de filme cu supereroi sau de Universul Marvel.

miniaturi metal machete 3Dthor mjolnir Marvel4. Marvel – Mjolnir – Mjolnir este o armă fictivă care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics și este arma favorită a super-eroului Thor, și anume arma ciocan, de care Thor este nedespărțit.

A fost creat de scriitorul Stan Lee și proiectat de artiștii Jack Kirby si Joe Sinnott și este bazat pe Mjolnir, arma miticului zeu nordic, Thor the God of Thunder. Popularitatea eroului, cu sau fără Mjolnir, a atins cote maxime datorită actorului, Chris Hemsworth, care îl întruchipează într-o franciză de mare succes, din care fac parte, deocamdată, filmele Thor, Thor: The Dark World.

După ce ai construit miniatura ar trebui să o expui, pentru a-i pune în valoare calitățile. Pentru a pune în evidență cât mai bine aceste miniaturi și a obține un plus de spectaculozitate, poți achiziționa una din cele două platforme.

  • Platforma rotativă – Platforma care se rotește pe bază de lumină solară sau artificială, este perfectă pentru expunerea în 360 de grade a miniaturilor metalice. Astfel, obiectul expus va fi văzut din toate unghiurile.
  • Platforma cu leduri – Această bază este proiectată special pentru miniaturi, având incluse două leduri albastre. Alimentarea este atât pe USB (cablu inclus), cât și pe baterii. Evident, această platformă va aduce un plus de vizibilitate la orice obiect de colecție de mici dimensiuni, mai ales pe întuneric.

Cred ca am reușit să vă convingem că aceste miniaturi care alcătuiesc universul Marvel, sunt într-adevăr de neratat pentru un adevărat fan. E mai dificil când îmbini piesele de metal, dar rezultatul merită tot efortul.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului