Blog Giftology

Kendama Custom – modelul potrivit pentru fiecare jucator

Kendama Custom - modelul potrivit pentru fiecare jucator

Kendama USA, faimosul producător de kendame, a dat posibilitatea unor artiști, să-și creeze singuri designul care să-i reprezinte.

Kendama SUA își iubește artiștii, iar sub nume ca The Cook, Vicsomeday, Painted Bluu, Girr, Sean N. Ricks sau Bryan Hansen, există artiști plastici, implicați în mișcarea kendama, creatori ai celor 49 de designuri ale colecției Kendama Custom, colecție cu serie limitată.

Rețineți că toate piesele din seria Kendama Custom sunt unice. Fiecare piesă este realizată manual și este normal să existe mici diferențe, variante și imperfecțiuni minore, ce dau această unicitate. Fiecare model este realizat într-un număr limitat, din modelele clasice de Kaizen, Tribute și chiar Pill, iar această ediția nu va mai fi repetată.

Se poate spune despre această colecție, Kendama Custom, că designul a caracterizat artistul creator, dând o imagine a felului în care percepe viața și lumea înconjurătoare.

În același timp, alegerea unei noi piese în colecția noastră, ne va caracteriza, spunând câte ceva despre noi în general și despre starea noastră de spirit în momentul când am ales-o.

  • Madison Morabito, cunoscută ca „Painted Bluu„, artist plastic inspirat substanțial de arta tatuajelor, are o viziune florală a designului kendamelor create, folosind linia Kaizen Tie-Dye.

„Echilibrul pământului m-a inspirat întotdeauna, încorporând elemente de pământ precum florile și liniile curgătoare, am vrut să creez un sentiment calmant, păstrând în același timp liniile mai dense pentru a putea juca” ne spune Painted Bluu.

kendama custom USA personalitate1. Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Sundarata – este o kendamă al cărui design este gândit și realizat de Painted Bluu. Custom Kaizen – Painted Bluu – Sundarata  pleacă de la o clasică Kaizen, fiind în final una dintre cele mai spectaculoase modele ale Kendama USA. Aceasta este realizată din lemn de mesteacăn și se remarcă printr-un design minimalist, dar extraordinar. La baza bilei kendamei este realizat manual un desen care urcă spre mijlocul acesteia.

Painted Bluu își definește stilul spunând „Crearea mandalalelor este o mare pasiune pentru mine. Simetria este reconfortantă„.

2. Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Kaleidoscope – este o kendama ce are la bază o kendama clasică Kaizen Tie-Dye. Painted Bluu a realizat kendama „Caleidoscope”, care este una din cele mai frumoase modele ale sale. Painted Bluu, în calitate de artist, a încercat întotdeauna să extindă suprafețele pe care le-a lucrat, ceea ce a însemnat o provocare perfectă, fie că este vorba de pictura, desen sau pirogravură.

Kendama Kaleidoscope este realizata din lemn de mesteacan, bila este învelită în pete de coloare, roz, galben, verde și portocaliu, peste acestea fiind pirogravate motive florale. Tot designul kendamei este realizat manual.

Painted Bluu spune despre această lucrare că are „Posibilitățile nesfârșite. Ca artist, munca ta nu se oprește niciodată. În fiecare zi sunt inspirată să creez ceva nou, ceva mai bun. În timp ce desenez sau colorez, în fiecare zi sunt încântat să încep călătoria mea prin tatuaje.”

Cu siguranță, oricare dintre aceste două kendame, vor fi cadoul perfect pentru colega de birou care a dezvoltat o nouă pasiune pentru tatuajele cu henna.

  • Girr, în colaborarea lui cu Kendama USA, a introdus un design special mânerelor Kaizen, design ce evidențiază foarte bine bila, partea ei superioară sau cea de bază. Designurile de top, KUSA scrabble, tortoise shell, cathedral, hypercube, graffiti sau merica, sunt rezultatul acestei faimoase colorări.

kendama custom USA personalitate3. Kendama USA Custom Kaizen – Girr Tortoise Shell – Red Lava – este un design realizat de Girr, caracterizat printr-un roșu aprins cu care este vopsită bila, în partea sa superioară, roșu asemenea unei lave topite. Pentru ca senzația de mânie fără limite dată de roșul de lavă să se mai estompeze puțin, acest roșu este întrerupt de zone nevopsite, ce lasă să fie identificată structura lemnului, designul imitând carapacea unei broaște țestoase. Roșul bilei și designul acesteia te fac să te gândești la efervescența vulcanului Mauna Loa, ce formează insulele Hawaii.

Colegul sau colega irascibilă, ce răbufnește instantaneu la primirea unui nou task, este persoana ideală caracterizată de această kendamă.

  •  Sean N. Ricks transformă tama într-o destinație a călătoriilor voastre prin locuri exotice. Trecem de la arșița peisajului arid al deșertului din Red Rocks la nisipul plajei bătut de valuri și briză al insulelor tropicale, sau al unei văi unde pădurea de bambus este stăpână. Unicitatea peisajul pictat manual ajunge până la copacii de zăpadă și râurile înghețate, a zilei de iarnă, dar ajunge și la liniștea unei nopți de vacanță. Și pentru el, bilele sunt asociale cu mânerele Kendama Kaizen, pentru o performanță maximă.

 4. Kendama USA Custom Kaizen – Sean Ricks – Silent Night – este kendama care, în opinia lui Ricks, reprezintă frumoasa și unica sărbătoare a Crăciunului, acea magică noapte de vis. Este kendama care amintește, nu numai de noaptea sfântă, dar și de spiritul vacanței, și de feeria iernii.

Kendama aceasta este din lemn de fag, durabil și elastic, cu kenul de tip Kaizen.

Kendama Silent Night pare un cadou perfect, în mijlocul verii, pentru colegul ce nu mai suportă căldura și care caută mereu soluții pentru o se răcori în zilele acestei veri caniculare.kendama custom USA personalitate

5. Kendama USA Custom Tribute – Sean Ricks – Red Rocks – vrea să ne trimită în vest, în peisajul vestului sălbatic al Utahului, să ne bucurăm de peisajul Parcul Național Arches și Canyonlands, împreună cu mulțimea turiștilor ce le vizitează. Designul este inspirat de construcțiile spectaculoase de pietre roșii, arcuri naturale ce apar pe întinderea deșertului.

Este o kendamă ce reprezintă un cadou pentru colegul ce visează să ajungă în Vestul Sălbatic, cu bicla sa, să participe la cunoscutul circuit Slickrock Trail din Moab, poate chiar într-un costum de cowboy veritabil.

Kendamele Custom sunt o colecție elitistă prin caracterul unic al pieselor, toate fiind executate manual, dar și datorită posibilităților lor de a acoperi o mulțime de personalități diferite cărora să se potrivească, dându-vă posibilitatea de a găsi ușor un cadou ce se potrivește oricărei personalități.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului