Blog Giftology
Cum sa trecem vara asta mai usor - accesorii cool

E vreme de stat liniștit, la umbră, dar nu chiar toți avem vacanță sau nu chiar toată luna lui au-gustar. Ne-ar trebui niște accesorii cool, pentru redistribuirea aerului, local, la biroul dumneavoastră. Nimeni nu se bucură să lucreze într-un birou aglomerat, într-o zi fierbinte de vară, când temperaturile devin insuportabile.

A trecut luna lui cuptor, da’ tot aia e. ”Căldură mare, mon cher!”

E vreme de stat liniștit, la umbră, dar nu chiar toți avem vacanță sau nu chiar toată luna lui au-gustar.

Deci vom transpira ”și vom mai pierde niște electroliți”, dar vom încerca să o facem cu demnitate și… cu ajutorul celor din echipa Giftology și a noutăților pe care aceștia le-au adus pentru noi.

Trebuie să ne agităm, dar nu în soare. Dacă tot umplem biroul, să o facem cu accesorii fresh de la Giftology.

1. Ceas cu proiecție Stație Meteo – este un ceas deşteptător cu proiecţie LED, lumină roşie, cu prognoză meteo, alarmă, afişaj dată şi oră, higrotermometru în °C sau °F, ecran luminat LCD, afişaj negru cu elemente colorate, suport pliabil, conexiune pentru adaptor, adaptorul nefiind inclus. Funcționează cu 2 baterii tip AAA care nu sunt incluse.

Când este conectact la priza proiecția este continuă.

Inovatorul ceas cu proiecție Statie Meteo este potrivit în toate camerele casei tale. Acesta proiectează ora ajutându-te să-l citești de la o distanță mai mare, fără să fie nevoie să te apropii de el.

Ceasul este prevăzut cu un sistem care măsoară și afișează temperatura și umiditatea. Și de amândouă avem nevoie ca să vedem cum este cu disconfortul. Totodată, el este prevăzut cu un calendar care afișează atât luna, cât și ziua.

2. Ceasul Ventilator LED – este perfect pentru redistribuirea aerului, local, la biroul dumneavoastră. Știm prea bine că nimeni nu se bucură să lucreze într-un birou aglomerat într-o zi fierbinte de vară, când temperaturile devin insuportabile.

Conectați ventilatorul LED cu ceas în orice port USB și acesta va alimenta ventilatorul pentru a trimite o briză rece spre dumneavoastră. Pe măsură ce lamele ventilatorului se rotesc, LED-ul roșu și verde aliniat inteligent afișează în mod clar timpul pe o față standard de ceas analogic, iar limbile în mișcare vor indica ora, minutele și secundele.

Lamele moi ale ventilatorului oferă o utilizare sigură. În cazul în care atingeți cu degetele, în mod accidental, elicea nu vă va face rău, dar va crea un zgomot interesant. Suportul, o tijă flexibilă de fier, asemănător unui gât de gâscă vă permite să îndreptați ventilatorul LED cu ceas în orice direcție, la orice înălțime, astfel încât să obțineți briza rece exact unde doriți. După ce ați terminat răcirea, folosind butonul întrerupător, se poate opri cu ușurință. Demontarea ceasului este foarte rapidă, presupunând doar scoaterea acestuia din portul USB.

Ceasul se setează manual. Se intră în secvența de setare printr-o apăsare de câteva secunde a butonului. Se apasă lung butonul pentru a seta minutele, la fiecare apăsare minutarul schimbându-se. Pentru a seta ora se mai apasă încă o dată lung, ceasul mișcându-se rapid, și se lasă butonul la ora dorită. Timpul se va seta automat după 6 secunde de inactivitate. După prima setare, la oprirea ceasului și repornirea ulterioară, ceasul nu mai trebuie să fie setat.

3. Gândăcei luminoși – sau Bright Bugz Evolution sunt un truc super cool, care face saltul de la o mână la alta. Dorești să-ți uimești prietenii și familia? Cu Bright Bugz Evolution cu siguranță vei reuși. Se arată, merg și strălucesc. Toate acestea sub comanda ta.

Cu un set de gândacei luminos … și puțină răbdare … poți apuca lumini strălucitoare din aer subțiri și să le dai din mână în mână sau prin obiecte solide.

Acum, Bright Bugz Evolution sunt compatibili cu aplicația Bright Bugz, „gândăceii” putând intra sau ieși din telefon. Aplicația este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe Android. Puteți afla mai multe trucuri dacă aruncați un gândăcel în telefonul dumneavoastră și acesta devine prins ca prin magie înăuntru. Săriți-l în jurul ecranului, apoi aruncați-l înapoi în mână pentru a vă uimi audiența. Aplicația este gratuită pentru descărcare. Acesta include animații deblocate pentru toate cele șapte culori luminoase ale gândăceilor. Apoi puteți achiziționa animații modernizate și puteți realiza chiar mai multe iluzii impresionante.

Bright Bugz Evolution este disponibil în mai multe culori: verde, albastru, roz, galben, roșu și portocaliu.

Micii „gândăcei” luminoși au un sistem de prindere pe degete. Există trei mărimi, mai exact S/M/L. Gândaceii se pot muta dintr-o mână în cealaltă la comanda ta, ajutându-te să realizezi trick-uri uimitoare doar prin simpla apăsare a unui buton.

Pretinzi că arunci gândăcelul dintr-o mână și îl prinzi în cealaltă mână. Este simplu. Muți mâna cu gândacelul aprins spre mâna cealaltâ, în timp ce apâsând pe buton, stingi gândăcelul aprins, în același timp îl aprinzi pe celălalt. Magie pură!

„Gândăceii” luminoși sunt darul perfect pentru orice copil, aceștia contribuind la dezvoltarea lui psihică și intelectuală, la dezvoltarea coordonării mână-ochi, îmbunătățirea abilităților de prezentare și, în plus, ajută la construirea încrederii în sine a posesorului.

4. Fidget Ninja Metal Spinner – este un spinner, adică una din cele mai populare jucării, fiind desemnată de către Forbes.com jucăria numărul unu în România anului 2017. Fidget Spinner este una dintre acele jucării ce crește îndemănarea și echilibrul. Designul minimalist, ușor de transportat și folosit, a ajutat la crearea unei întregi comunități de jucători cu vârste diferite.

Fidget Ninja Metal Spinner este realizat în întregime din aluminiu, iar acest lucru ajută la realizarea unor spinnuri lungi, de până la 45 de secunde în pachet și până la 4 minute în mâna jucătorului.

Fidget Ninja Metal Spinner este realizat astfel încât să se potrivească perfect în mâna jucătorului.

Cu toții ne confruntăm cu o anumită formă de frustrare, nervozitate sau furie în viața noastră de zi cu zi. De cele mai multe ori, ținându-ne mâinele ocupate, ne eliberăm de stres, lăsând mintea să alerge liberă. Credem că o minte nestresată este importantă pentru a stabili obiective, a face descoperiri și a trăi o viață echilibrată. LAlegerea ideală pentru a scăpa de stres și pentru a te distra este Fidget Ninja Metal Spinner.

Spinnerul este recomandat pentru relaxare și persoanelor care suferă de anxietate, stres si ADHD.

5. RingDama – cea mai nouă reinterpretare a kendamei. Folosindu-se de elementele kendamei și ale yoyo-ului, sau chiar pill-ului, RingDama este te va cuceri pe loc. Prin simpla așezare pe deget, putem spune că RingDama devine o extensie a corpului. Este destul de portabilă pentru a o purta în buzunar, simplă de manevrat, distractivă în a o stăpâni și oferă posibilități nelimitate la jonglerii.

Acesta jucărie este compusă din 4 părți: tama, adică mingea, inelul (cupa), ața și cureaua reglabilă, cu care se poate fixa pe deget. Cupa are în partea sa inferioară un inel ce nu este rotund. În patru direcții inelul are niște decupaje ce permit priza mingii între acest decupaj și lateralul cupei. Acest design unic de cupă vă permite să prindeți mingea în cinci locuri diferite și oferă tehnici nesfârșite și posibilități de joc.

RingDama este mai mult decat o simplă jucărie. Aceasta îți va oferi manevre excepționale, trickuri impresionate și nu în ultimul rând, o relaxare interioară. RingDama se potrivește tuturor grupelor de vârstă și oricărui nivel tehnic al jucătorului.

Vara e în toi, bucurați-vă cu noi! Sau stați la umbră și bucurați-vă de noile accesorii de la Giftology.

Dacă ești în căutare de metode prin care să îți animezi vara, citește și Idei originale de cadouri experiente.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului