Blog Giftology

Gadgeturi perfecte pentru iubitorii de tehnologie

Gadgeturi perfecte pentru iubitorii de tehnologie

Gadgetul este termenul generic ce desemnează un aparat mic, un mecanism, cu largi întrebuințări în gospodărie și în viața de toate zilele, orice mărunțiș ingenios de folos practic.

Este acel obiect în măsură să satisfacă un capriciu uman oarecare, atractiv, care incită imaginația și evită instalarea stereotipiei.

Noua tehnologie a creat totdeauna posibilitatea apariției a noi gadgeturi. Este logic și normal ca oricare iubitor de tehnologiesă vrea să beneficieze de aceste noi apariții.

A vedea lumea de sus, de la înălțimea zborului, este dorința omenirii de la Icar încoace. Nici aripile, nici avioanele sau helicopterele n-au excitat atât imaginația cât au reușit dronele, prin performanțele și calitatea rezultatului obținut.

Când vorbim despre gadgeturi perfecte pentru iubitorii de tehnologie, în primul rănd poate ar trebui să vorbim despre noile surprize plăcute, de la Giftology, mai ales că oferta este foarte considerabilă.

gadgeturi tehnologie drone ochelari realitate virtualaEste vorba despre Drone, acele aeronave fără pilot, controlate prin telecomandă, care zboară la diferite altitudini și oferă posibilitatea realizarii de fotografii și video-uri spectaculoase.

  • Drona controlabilă prin mișcarea mâinii „Motion Control Drone Red5 este o foarte plăcută surpriză pentru iubitorii de tehnologie. Cu o dronă, distracția este totală, singurul impediment, atât dificil cât și frustrant, poate fi zborul, până ce acesta este bine stăpânit.

„Motion Control Drone Red5” prezintă un nou fel de a zbura, telecomanmda este foarte asemănătoare unui mouse, pe care o conduci prin mișcarea mâinii tale. Mutați mâna la stânga și drona zboară spre stânga. Înclinați-vă mâna înainte și drona zboară înainte. În cel mai scurt timp, veți crede că zburați de ani de zile sau ați moștenit unele abilități de Jedi.

Decolarea și aterizarea sunt floare la ureche. Pur și simplu apăsați butonul din partea laterală a telecomenzii și decolați. Apăsați-l din nou și aterizați, fără un impact.

Drona are o caracteristică minunată prin care își păstrează în mod automat înălțimea de zbor. Asta înseamnă că te poți concentra pe zbor, unde vrei să meargă fără să te ingrijorezi că zbori prea înalt sau în afara razei de acoperire, sau prea jos și lovești podeaua. Pentru uimitoare răsuciri de 360°, pur și simplu împingeți trăgaciul lateral al modului „fără cap” și urmăriți-vă cu uimire cum reușiți magia.

gadgeturi tehnologie drone ochelari realitate virtuala„Motion Control Drone Red5” este atât de incredibil de ușor de folosit, încât te străduiești să-l prăbușești. Deci, dacă sunteți fun al celei mai noi tehnologii, atunci acest dronă este un cadou perfect de la tine pentru tine. Sau pentru altcineva, dacă vă simțiți deosebit de amabili.

  • Mini Drona T101 Nano Spy Drone” este un quadcopter ce poate zbura atît în interior cât și în aer liber, foarte potrivit pentru orice nivel de zbor, junior, intermediar sau avansat.

“T101 Nano Spy Drone” este mic, dar înzestrat cu caracteristici incredibile. Este dotat cu o cameră HD incorporată și un card Micro SD. Obținerea unei imagini perfecte se datorează celor șase axe analizoare ale giroscopului ce asigură ultra-stabilitate în timpul zborului. Drona este dotată și cu un mod de zbor „fără cap”, permițându-vă să vă schimbați poziția fără a afecta comunicarea.

Distanța de comunicare este de 15 metri.

Cel mai impresionant la această dronă este caracteristica fantastică a celor trei nivele de control al zborului. Acestea, combinate cu răsuciri de 360°, vă permit o rulare aeriană cursivă și distractivă.

  • Drona FX-16 Quadcopter” este dotată cu o mulțime de caracteristici uimitoare, care cu siguranță vă vor face să o iubiți, de la un zbor cu patru canale de comunicare, pentru trucuri și răsuciri de 360°, până la o ultra-stabilitate în zbor dată de giroscopul dotat cu șase axe de analiză.

Camera încorporată de 0.3MP captează fotografii frumoase, prin simpla apăsare a butoanelor foto sau video de pe telecomandă.

FX-16 este suficient de puternic pentru a face incredibile răsuciri și spirale, toate de la o apăsare pe telecomandă, astfel încât chiar și începătorii pot arăta ca profesioniști. Vine și cu un mod opțional „fără cap”, precum și cu trei setări de viteză, fiind perfect pentru toate nivelele de zbor. O altă trăsătură interesantă este modul de croazieră, care trimite quadcopterul într-o buclă mare, tot ce trebuie să faceți este să controlați altitudinea și să lăsați drona să facă restul lucrării.

Semnalizarea energiei minime a bateriei, pe telecomandă, vă va permite întoarcerea în siguranță a dronei la sol.

gadgeturi tehnologie drone ochelari realitate virtualaPentru că întotdeauna am visat o luptă ca în Star Wars, cu navete spațiale și arme laser, echipa Giftology a venit cu un joc de luptă pe măsura speranțelor noastre.

  • Jocul de luptă cu două drone este soluția perfectă pentru a decide, cu mâinile voastre, soarta diferendului pe care îl aveți cu un prieten. Va fi o bătălie din inimă și plină de patimă, atât în aer liber, cât și în spațiu închis.

Acest set genial, cuprinde două drone gata de acțiune, fiecare dronă având propria culoare, dotate cu toate facilitățile de zbor pentru trucuri și răsuciri de 360°, în toate direcțiile, și spirale de evitare a loviturilor. Giroscopul încorporat va stabiliza, prin cele șase axe de analiză, zborul, în mod automat, fiecărei drone și o va pregăti să lovească. Pentru a realiza cele mai spectaculoase „lupte” în aer, dronele sunt dotate cu un laser cu infraroșu și funcționează pe trei moduri de viteză, de la foarte încet la foarte rapid.

Scopul fiecărui jucător este să nimerească cu trei lovituri drona adversă. Fiecare lovitură reușită va duce la pierderea a 30% din capacitatea de zbor. Veți ști că a-țl nimerit ținta deoarece ledurile vor începe să clipească, drona atinsă se va roti în aer, pentu câteva secunde.

Controalele sunt de tipul celor din jocurile video.

 Imaginea 3D este o altă dorință prezentă de veacuri. Încercările pentru îmbunătățirea tehnologiei s-au accentuat considerabil în ultimele decenii, rezultatele fiind semnificative. Ochelarii realitate virtuală și programele conexe devenind o realitate imediată, cu rezultate încurajatoare.

  • gadgeturi tehnologie drone ochelari realitate virtualaOchelari Realitate Virtuală Discovery îți pot oferi o experiență de neuitat a realității virtuale chiar la tine acasă. Aceștia pot fi cadoul ideal pentru iubitorii de tehnologie și a experiențelor de neuitat. Descoperă o nouă lume a realității virtuale cu acești ochelari.

Introduceți pur și simplu smartphonul în vizorul securizat, apoi lăsați ochelarii să vă transforme filmele și fotografiile într-un mediu 3D impresionant, complet imersiv. Ochelarii de realitate virtuală sunt compatibili cu majoritatea tipurilor de smartphone și lucrează prin descărcarea aplicației Discovery.

Cu o impresionantă panoramare a imaginii de 360°, aceasta este o experiență unică a realității virtuale, chiar în casa ta. Un cadou minunat, care uimește simțurile și oferă o suflare a viitorului, chiar aici și acum, în prezent.

  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor Go este un alt tip de ochelari de VR, care oferă utilizatorului un câmp de vizibilitate de până la 96°. Vizor Go este compatibil cu toate aplicațiile Google Cardboard II, având un buton, a cărui atingere vă permite să interacționați cu aplicațiile, în timp ce purtați setul cu cască. Nu numai că faceți o excursie interesantă în lumea VR, dar puteți, de asemenea, să vă bucurați de jocuri sportive sau monștri, direct în camera de zi. Designul unic al setului cu cască VR este perfect pentru călătorii, o dată pliat.
  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor Pro sunt ochelarii de VR, ce fac ca lumea virtuală să devină disponibilă tuturor, cu căști de realitate virtuală, care ne permit să experimentăm o lume pe care am văzut-o doar în SF. Compatibil cu aproape toate telefoanele inteligente, acest headset este proiectat pentru a oferi o experiență uimitoare de vizualizare la 360 °, combinată cu confort și funcționalități luxoase.
  • Ochelari Realitate Virtuală Vizor pentru Gameri împing granițele lumii jocurilor de calculator mai mult decât oricând și oferă și mai multă imersie în lumea jocurilor noastre. Cu acest Vizor Gamer, această scufundare merge cu un pas mai departe. Acest set cu căști, minunat, nu funcționează doar ca un dispozitiv incredibil de VR, perfect pentru a juca jocuri video sau pentru a viziona imagini 3D, acționează de asemenea, ca un controler Bluetooth, cu toate butoanele de care ar trebui să aveți nevoie, instalate lateral. Vizor Gamer sunt alegerea cea mai bună pentru pasionații de tehnologie și în acelaș timp de jocuri.

Nu este foarte ușor să alegi gadgeturi perfecte pentru un iubitor de tehnologie, dar o idee nu foarte rea ar fi să vă puneți în locul lui și poate așa problema se va rezolva mai ușor.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului